2018-08-23 05:43:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Úgy vág az esze, mint a borotva

Napi horoszkóp augusztus 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez nem alkalmas pillanat arra, hogy minden erejével belevesse magát a munkába vagy szakmájába, de ha mégis ezt kell tennie, legalább maradjon tárgyilagos! Tartsa magát „takarékon”, amennyire csak lehet.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Energiaszintje magas, és mindennel könnyebben megbirkózik. Akadályok? Mi az önnek? A hangulata is remek, és anyagilag is kedvező fejleményekre számíthat – köszönhetően annak, hogy az uralkodó bolygója, a Merkúr végre előre indult.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai bolygóállások nem maradnak mindig így, ezért jó, ha most készít leltárt és mindent szilárdan bebiztosít.. Ha elbukik egy tervével kapcsolatban, akkor álljon gyorsan talpra, és próbálkozzon más irányban!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Végre egy csendes, nyugodt nap. Ma mindenre jut ideje, nem kell sehová sem rohannia. Lakáscseréjével kapcsolatban újabb lépéseket tehet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Végre egy csendes, nyugodt nap. Ma mindenre jut ideje, nem kell sehová sem rohannia. Lakáscseréjével kapcsolatban újabb lépéseket tehet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr jegyet váltott, és a Mérleg jegyében halad tovább. Ma minden esetben azonnal kapcsol, gyorsan dönt és reagál. Ne vigye túlzásba a munkát, mert megfájdulhat a gyomra!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma igazán önre mosolyog a szerencse. Kapkodhatja a fejét, annyi jó történik önnel. A sikereiből erkölcsileg és – talán a későbbiekben- anyagilag is profitálhat. A korábbi napok bajait (nátha, köhögés) mintha elfújták volna.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nagyon sok múlik azon, hogy mennyire lesz céltudatos! Szándékát tett kövesse, próbálja bizonyos hibáit lefaragni. Ha így tesz, hamar visszajelzés is érkezik… Megerősítésre és elismerésre számíthat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A mai Jupiter állást az engedékenység fényszögének szoktuk nevezni. Ön derűs, nyíltszívű, mások iránt türelmes, saját maga iránt még inkább, valahogy könnyen veszi az életet, és ezért nagyon népszerű lehet a maga köreiben. A pénz sajnos jön és megy anélkül, hogy látszata lenne...


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha úgy érzi, mélyponton van, akkor próbáljon meg önmagával szembe nézni. Építse fel az utat, amelyen vissza térhet oda, ahova jutni akar. Ma készülnie kellene arra, hogy a családtagjai befolyásolni próbálják...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Úgy vág az esze, mint a borotva, csupa tűz és lendület, viszont hajlamos arra is, hogy fejjel a falnak menjen… Hallja meg az észérveket, főleg, ha egy barátja tanácsolja ezeket önnek!


Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz fényszöge nem kevés bájt ad az ön egyéniségéhez! Ma sikert arathat mindenféle társaságban, és a szerelem is betoppanhat az életébe!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: